Privatfest på Bar25

Udlejning af festlokaler

Bar25 udlejes til flere formål, både til private for eksempel for at holde fester af forskellig slags, og til firmaer som kan ønske en kombination af noget fagligt og en hyggelig stund med kollegerne.

Beliggenheden kan næppe være bedre. Nikolai Plads er et rart og centralt sted i København, og atmosfæren omkring Bar25 er venlig og stilfuld.

På samme måde er Bar25 indrettet og designet med henblik på at skabe en stemning af hygge og stil.
Vores lokaler er eksklusive i en god betydning af dette ord, fordi vi sigter mod kvalitet i alle hjørner af vores bar.

Dette betyder dels, at vi har en eksklusiv beliggenhed, dels at vores bar er indrettet smagfuldt og med kvalitet i møbler
og dekoration.

Bestil et Festlokale

priser fra 195,- pr. person
Hvad er med i prisen?

Øl – Vin – Sodavand

Vi kan også levere maden til jeres event, så i er meget velkommne til at ringe eller skrive, også finder vi den bedste løsning sammen.

Ring på 60 19 57 05

Eller udfyld formularen

Indtast dine oplysninger nedenfor


Dit Navn*

Din Email*

Dit Telefonnummer*

Antal af personer

Dato for booking*

Klokkeslæt for booking*

Har du en kommentar til din bestilling?
9 + 1 =

Vi har pladsen til jeres møde

Vores cocktails er ligeledes på et højt niveau, hvor alle ingredienser er af bedste kvalitet, og alt er blandet af særdeles kyndige hænder. Vores personale er folk med forstand på deres fag, og vi yder altid service af bedste slags. Altså kan vi sammenlagt tilbyde vores kunder noget særligt. Bar25 er ikke en hvilken som helst cocktailbar, tværtimod søger vi at rage op som noget specielt i kraft af vores høje kvalitet på alle områder. Det eneste sted vi ikke rager op, er prismæssigt – vores priser er klart rimelige.

Lej hele baren

BDet kan være attraktivt at leje en bar til flere formål.

Bar25 er en oplagt mulighed for folk, der ønsker stil og atmosfære og som samtidig sætter pris på kvalitet hele vejen rundt.

Bar25 kan tilbyde forskellige koncepter ved udlejning, hvor dele af baren kan lejes alt efter antallet af gæster.
Vi tilbyder således tre områder af baren, der hver især rummer enten 10, 20 eller 30 personer.

Ring på 60 19 57 05
Eller udfyld ovenstående formular

Lej et afgrænset område

Fordelen ved at leje et afgrænset område af baren er især, at I på den måde kan kombinere det bedste fra to verdener: I får jeres private afdeling, hvor I kan sidde for jer selv og skabe en mere hyggelig og intim stemning, mens I samtidig har adgang til resten af barens afdelinger, så I kan være i kontakt med det brede publikum og nyde godt af den gode stemning med glade mennesker, der nyder en cocktail.

Men vi udlejer også Bar25 som helhed til større arrangementer, for eksempel fester i anledning af dåb eller
konfirmation. I sådanne tilfælde skræddersyr vi et arrangement efter kundens ønsker, og i forhold til antallet af gæster ved arrangementet. Kontakt os for nærmere detaljer.

Ring på 60 19 57 05
Eller udfyld ovenstående formular