Fredagsbar på Bar25

Hold jeres Fredagsbar hos BAR25

Bar25 har en særdeles god beliggenhed til jeres fredagsbar. Vi bor på Nikolai Plads, der ligger både rart og centralt i København. Allerede denne beliggenhed tilføjer Bar25 en venlig og stilfuld atmosfære til fredagsbar.

Tilsvarende er indretningen og designet af Bar25 valgt for at give vores gæster nogle hyggelige og dejlige omgivelser. Lokalerne er eksklusive i sigtet mod at skabe kvalitet på alle områder. Baren og indretningen er smagfuld, med kvalitet overalt.

Ved jeres fredagsbar kan vi tilbyde at skræddersy arrangementet, hvor vi også kan tage os af catering.

Altså kan vores lokaler udmærket anvendes til spisning. Efterfølgende kan gæsterne således hygge sig med en god cocktail i vores dejlige bar.

For at tilrettelægge et sådant større arrangement er det selvsagt nødvendigt med nogen planlægning, og vi beder om, at I kontakter os i god tid. I fælleskab kan vi uden tvivl få skabt en rigtig god oplevelse for jeres fredagsbar.

Bestil en Fredagsbar

priser fra 125,- pr. person
Hvad er med i prisen?

Øl – Vin – Sodavand – Jeres egen bar

Vi kan også levere maden til jeres event, så i er meget velkommne til at ringe eller skrive, også finder vi den bedste løsning sammen.

Ring på 60 19 57 05

Eller udfyld formularen

Indtast dine oplysninger nedenfor


Dit Navn*

Din Email*

Dit Telefonnummer*

Antal af personer

Dato for booking*

Klokkeslæt for booking*

Har du en kommentar til din bestilling?
8 + 2 =

Vi har pladsen til fredagsbaren

Det kan i mange sammenhænge være en god ide at leje en bar. Bar25 er en fin mulighed, når I ønsker eksklusiv stil og hyggelig atmosfære, kombineret med høj kvalitet i alle dele af oplevelsen. På Bar25 kan vi tilbyde varierende koncepter for udlejning, så dele af baren udlejes i forhold til antallet af gæster. Vi kan tilbyde tre adskilte områder af baren, hvor hver område rummer enten 10, 20 eller 30 personer.

Vi har en høj standard hos Bar25

Vi serverer cocktails på et tilsvarende højt niveau. Vi tilbyder en lang række forskellige cocktails, alle af høj kvalitet, med ingredienser af bedste slags og blandet af vores kyndige bartendere.

Personalet på Bar25 har forstand på deres fag, så vi altid kan yde den bedste service for vores gæster. Vi kan derfor alt i alt tilbyde noget særligt. Bar25 er ikke en gennemsnitlig cocktailbar.

Det eneste sted vi ikke er højdespringere, er i forhold til priserne – her er vi særdeles rimelige.

Ring på 60 19 57 05
Eller udfyld ovenstående formular

En god ide at leje Bar25

Ved større arrangementer tilbyder vi også udlejning af hele baren. Det bør dog ses i forhold til antallet af personer, som skal deltage i arrangementet, og desuden er det betinget af arrangementets karakter. Ved eksempelvis en dåb kan det være oplagt at leje hele Bar25, hvis selskabet er tilstrækkelig omfangsrigt til, at det giver mening at disponere over et stort område.

Ved fest i forbindelse med eksempelvis Teambuilding kan vi tilbyde at skræddersy arrangementet, hvor vi også kan tage os af catering. Altså kan vores lokaler udmærket anvendes også til spisning.

Efterfølgende kan gæsterne således hygge sig med en god cocktail i vores dejlige bar. For at tilrettelægge et sådant større arrangement er det selvsagt nødvendigt med nogen planlægning, og vi beder om, at I kontakter os i god tid.

I fælleskab kan vi uden tvivl få skabt en rigtig god oplevelse for jeres Teambuilding fest.

Ring på 60 19 57 05
Eller udfyld ovenstående formular