Firmamøde på Bar25

Lej vores lokaler til firmamødet

Vi udlejer Bar25 til mange slags arrangementer, også firmamøder med op til 50 deltagere

Placeringen af Bar25 på Nikolai Plads er attraktiv og giver en stilfuld og hyggelig atmosfære straks ved ankomsten.

I forlængelse af dette er Bar25 indrettet og designet med henblik på at give vores gæster både behagelige og eksklusive omgivelser. Lokalerne tilbyder kvalitet overalt.

Funktionelt, flot og unikt. Den eksklusiv beliggenhed kombineres med god smag, flot stil og høj kvalitet på samtlige områder.

Bestil et Firmamøde

priser fra 95,- i timen
Hvad er med i prisen?

Velkomstdrink - Diverse snacks - Whiteboard - Storskærm projektor

Vi kan også levere maden til jeres møde, så i er meget velkommne til at ringe eller skrive, også finder vi den bedste løsning sammen.

Ring på 60 19 57 05

Eller udfyld formularen

Indtast dine oplysninger nedenfor


Dit Navn*

Din Email*

Dit Telefonnummer*

Antal af personer

Dato for booking*

Klokkeslæt for booking*

Har du en kommentar til din bestilling?
7 + 1 =

Glimrende sted til teambuilding

Bar25 er velegnet til firmaarrangementer, hvor det faglige skal kombineres med det behagelige og afslappede. Også i forbindelse med team building kan vi på Bar25 tilbyde en løsning, hvor I får et cocktail kursus som del af jeres mødeaktiviteter. Et cocktail kursus er en glimrende måde til at skabe en afslappet atmosfære, hvor I har det sjovt og samtidig kommer nærmere ind på hinanden.

Vi stiller alt til rådighed

Ved firmamøder tilbyder Bar25 desuden at stille visse redskaber til rådighed, eksempelvis whiteboard, skærm med opkobling til laptop samt projektor.

Flere adskilte afdelinger af Bar25 kan lejes, vi har områder i forskellig størrelse, som rummer henholdsvis 10, 20 eller 30 gæster.

Men vi arrangerer firmamøder for op til 50 personer, hvor vi tilrettelægger arrangementet efter jeres behov.

Ring på 60 19 57 05
Eller udfyld ovenstående formular

Vi skræddersyer jeres møde

Vi skræddersyr således gerne et firmamøde efter jeres ønsker. Vores normale prispolitik er, at vi beregner per deltager og i forhold til den tid, I benytter vores lokaler. Hertil kommer så diverse serveringer, hvor vi som udgangspunkt ved firmamøder serverer kaffe, te og læskedrikke. Men som nævnt kan arrangementet også kombineres med et cocktail kursus. Desuden tilbyder vi at tage os af catering, hvis I ønsker at spise i forbindelse med et firmamøde.

På Bar25 tilstræber vi at levere kvalitet til vores kunder. Dette gælder også vores cocktails, som hører til på et højt niveau. Vi har et bredt sortiment af cocktails, og vi har særdeles dygtigt personale, som dels kan blande en cocktail til perfektion, dels kan undervise i kunsten at blande den rigtige cocktail. Uanset det konkrete arrangement I ønsker på Bar25, er vores priser klart konkurrencedygtige.

Der er plads til alle

Måske I kommer 4-5 personer og blot ønsker at benytte en del af lokalet, uden forplejning af nogen art.
Det er helt i orden med os. Måske I kommer 50 personer og ønsker både bespisning og cocktail kursus.

Det er ligeledes helt fint med os. I bestemmer, og vi finder i fælleskab frem til det rigtige arrangement, så jeres firmamøde kan blive både produktivt og en god oplevelse.

Ring på 60 19 57 05
Eller udfyld ovenstående formular