Byens bedste Cocktailkursus

Cocktailkursus
til dem der vil det bedste

Vores cocktail kursus hører til blandt byens absolut bedste. På Bar25 tilbyder vi alt af høj kvalitet, både det gode kursus, de gode cocktails, den gode stil og det gode sted at indtage de gode cocktails.

Et veltilrettelagt cocktail kursus rammer plet mange steder.
En privat fest med vennerne, en familiefest, en firmafest – i alle disse sammenhænge vil et godt cocktail kursus skabe den rigtige stemning. Bar25 tilbyder en høj standard, hvor vi kombinerer faglig dygtighed med service i top og samtidig en sans for den gode stemning. Desuden er vores priser klart rimelige, især når man tager kvaliteten i betragtning.

Skræddersyet cocktailkursus

Et cocktailkursus på Bar25 kan skræddersys efter kundens ønsker, men vi tilbyder også forskellige kategorier af kurser.
Vi tilrettelægger cocktailkurser til grupper af varierende størrelse, dog minimum fem deltagere. Vores standardpakke for et cocktailkursus er meget rimelig i pris, og vi kan fra dette udgangspunkt hæve niveauet op til en luksus pakke, der virkelig sætter tingene på plads.

Bestil et Cocktailkursus

priser fra 250,- pr. person
Hvad er med i prisen?

Diverse snacks

Vi kan også levere maden til jeres cocktailkursus, så i er meget velkommne til at ringe eller skrive, også finder vi den bedste løsning sammen.

Ring på 25 55 56 47 / 60 19 57 05

Eller udfyld formularen

Indtast dine oplysninger nedenfor


Dit Navn*

Din Email*

Dit Telefonnummer*

Antal af personer

Dato for booking*

Klokkeslæt for booking*

Har du en kommentar til din bestilling?

Praktisk og behageligt

Et cocktailkursus er grundlæggende en fin mulighed for at sammenkoble en praktisk og brugbar aktivitet med hyggeligt samvær. Kursusdeltagerne lærer noget om at blande cocktails, en viden der kan være særdeles praktisk i andre sammenhænge. Samtidig nyder alle deltagere en række gode cocktails, hvilket selvfølgelig også er med til at løfte stemningen. Desuden er et cocktailkursus glimrende til at ryste folk sammen, og det kan derfor klart anbefales også i forbindelse med teambuilding.

Ideel beliggenhed og god stemning

Bar25 er det rigtige sted til at afholde et cocktailkursus.
Beliggenheden i Københavns centrum er ideel, og omgivelserne bidrager til den gode atmosfære.

Indenfor på Bar25 bliver der kælet yderligere for den gode stemning.
Bar25 er et rart sted at opholde sig, hvilket er en stor del af det bærende koncept.

Det skal være hyggeligt, sjovt og festligt at være på Bar25, naturligvis også i forbindelse med et godt arrangeret cocktailkursus.

Ring på 25 55 56 47 / 60 19 57 05
Eller udfyld ovenstående formular

Eksperter i cocktails

På Bar25 er vi eksperter i cocktails, og vi har desuden stor erfaring med at lære fra os. Vi har selv skabt en lang række cocktails, og vi har et solidt grundlag for at undervise i den subtile kunst at blande en vidunderlig cocktail. Smag og behag er selvfølgelig forskellig, og derfor skal cocktails varieres, så der netop er noget for enhver smag. Udfordringen består i at skabe den rigtige balance mellem ingredienser af mange slags, mens der samtidig skal være noget særligt ved netop denne enkelte cocktail.

Cocktails af høj kvalitet

En cocktail skal skille sig ud fra mængden, så netop denne smag huskes.
Samtidig skal der fornyelse til, så festdeltagere altid kan glæde sig over en spændende oplevelse.

På Bar25 bruger vi ingredienser af bedste kvalitet, og vi forstår at blande efter alle kunstens regler, plus ind imellem udenfor reglerne. Der skal være plads til eksperimenter og leg, ikke mindst fordi et cocktailkursus først og fremmest skal være sjovt at deltage i.

Men den subtile balance gælder også her: Det skal være sjovt, uden at blive til pjat.

Ring på 25 55 56 47 / 60 19 57 05
Eller udfyld ovenstående formular